Blog

Munca noastra

O stim cu totii: Preturile din Romania au explodat, salariile stagneaza!

Ajungi și la momentul în care ai un business bun, de succes, însă doresti sa te extinzi si din cauza faptului ca nu ai personal afacerea ta stagnează.
Mai este si varianta in care business-ul tău actual sta in loc pentru ca nu mai ai cu cine munci in prezent.

Ambele variante sunt foarte dificile pentru un antreprenor, foarte dificile și stresante.

Fără oameni nu poti evolua, nu poți munci.

Sa ai alături cei mai buni oameni trebuie sa le oferi cele mai bune condiții de lucru, salarii pe măsură, altfel ramai singur cu afacerea ta si de fapt nicaieri.

Toti vrem acuma personalul mult dorit, insa este cam imposibil, deoarece trebuie sa ii selectezi, sa ii pui la proba de lucru, foarte multi pasi de urmat.

Te trezesti ca ai gasit personalul perfect si te lasa cand ti-e lumea mai draga. Din ce motiv?
Salariul, isi doresc o schimbare profesionala, vor sa plece din tara, exista o multitudine de motive, multe doar ei le stiu, insa noi stim ceva: cine pleaca de la prea mult bine? Nimeni.

Important e sa faci ceea ce Iti place si ceea ce faci cu placere, degeaba vrei sa devii om de afaceri daca nu Iti place sa comunici corect cu oamenii, nu Iti place sa fii in continua miscare. Poti incerca, dar intr-o buna zi o clachezi urat tare, ori prin minciuni, ori prin altele.

De aceea, in orice calitate esti, respecta oamenii si munca din jurul tau.

Oamenii din Asia care sosesc in Romania cu salarii incepand cu 450 euro isi doresc sa fie respectati, sa munceasca pentru un trai mai bun, pentru a-si ajuta familia pe care o lasa acasa sau pur si simplu pentru un nou inceput.

Noi nu suntem prin alte tari, nu muncim peste granita, nu luam salarii in euro? Facem de toate si peste tot.
Hurdubai’ S Recruiting & Consulting srl , echipa formata in prezent din cativa oameni foarte muncitori, in extindere, suntem foarte atenti la selectie, la interviuri, la absolut tot pentru a fi totul bine pentru toate partile contractului.

🔴 Mai sunt peste 1000 de persoane disponibile în toate domeniile de activitate, începând de la necalificați și ajungând la ingineri calificati, pictori, șef-bucatar;
🔴Peste 1000 sunt la ambasada Romaniei din Islamabad, Dhaka, India, etc. pentru obținerea vizei și din acest motiv ambasadele suplimentează locurile de munca deoarece nu mai fac fata solicitărilor;
🔴 Nu ezitati sa ne contactați in cazul in care aveți nevoie de personal pentru desfășurarea activității dvs;
🔴 Va punem la dispoziție video cu viitorii angajați, cv-uri, toate informatiile necesare;
🔴Deținem un portofoliu cu peste 100 de clienti activi in România, domeniul Constructii, domeniul Horeca, Productie, Ferme de animale, Service Auto, Abatoare, Brutarii, etc.
🔴Venim in întâmpinarea Dvs cu cele mai bune soluții și încercam sa selectam cei mai buni oameni;
🔴 Avem parteneriate incheiate cu cele mai mari Agenții din Asia;

Detinem un portofoliu cu peste 100 de clienti.


Cu stima,
Roxana Hurdubai

Scroll to Top